Hoe maak ik een mailbox aan?

Toegevoegd door TheShopbuilders op

Wil je een eigen e-mailadres koppelen aan je webwinkelpakket, dan kun je dat doen in het  controlepaneel van je webwinkel, direct op  het Dasboard. Daar zie je de volgende knop staan:

Screen Shot 01-18-19 at 04.56 PM

Klik op deze knop en voeg je gewenste mailboxen toe.

LET OP: de instellingen van je mailbox worden verstuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij Instellingen –> Winkelinstellingen –> E-mailadres. Zorg dus eerst dat je daar een geldig e-mailadres hebt opgegeven voordat je de nieuwe mailbox aanmaakt.

Screen Shot 03-04-19 at 04.44 PM

Heb je toch per ongeluk al een mailbox aangemaakt voordat je het e-mailadres bij de instellingen goed had ingesteld? Geen probleem: verwijder de zojuist aangemaakte mailbox, vul vervolgens het juiste e-mailadres in bij de instellingen en maak de mailbox opnieuw aan.

Controleer daarna je mailbox voor de juiste instellingen.