Rabobank Smartpay toevoegen aan je webshop

Toegevoegd door TheShopbuilders op

In deze handleiding leggen we uit hoe je Rabobank Omnikassa als betaalmethode kunt toevoegen aan je webshop.

Als je nog geen account hebt voor Rabo online kassa, kun je die hier aanmaken.

Als je dat hebt gedaan ga je naar codebrain-rpp.nl en maak je daar een account aan. Log vervolgens in en klik op toevoegen. je kunt nu de naam en de URL van je shop noteren en dan op aanmaken klikken.

Omni1 - Rabobank Smartpay Toevoegen Aan Je Webshop

Als je dat hebt gedaan, kom je op het onderstaande scherm terecht.

Omni2 - Rabobank Smartpay Toevoegen Aan Je Webshop

De gegevens die je hier moet invullen kun je vinden bij je Rabobank Omnikassa account.
Je vult hier het production token en de signing key in.
Daarna klik je op test configuratie om te testen of alles werkt en klik je vervolgens op update.

Daarna ga je terug naar je overzicht en klik je op het icoontje hieronder.

Omni3 - Rabobank Smartpay Toevoegen Aan Je Webshop

Je krijgt dan het onderstaande scherm te zien.

Omni4 2 - Rabobank Smartpay Toevoegen Aan Je Webshop

Je kunt hier een APP API key genereren en kopiëren in de  je shop.
Het kan zijn dat hier al een API key staat.

Als je dat hebt gedaan, ga je terug naar de betaalmethoden in je webshop en klik je op de Rabobank Ideal betaalmethode.

Rabobank Betaalmethoden

Vervolgens voeg je hier de API key toe.

Omni6 1 - Rabobank Smartpay Toevoegen Aan Je Webshop

Je kunt nu de betaalmethode actief zetten.